Advertisement

DÜNYA'NIN EN BÜYÜK ŞELALESİ HANGİSİ? | AMAZING WATERFALL IN BRAZIL

DÜNYA'NIN EN BÜYÜK ŞELALESİ HANGİSİ? | AMAZING WATERFALL IN BRAZIL #Brazıl #FozDoIguaçu #Cataratas #Waterfall
Belki de dünyanın en büyük şelalesi belki de değil.Çoğu kişi dünya'nın en büyük şelalesi hangisi?Sorusu sorulduğunda ilk söyleceği isim Niagara cevabını verir.Peki bu doğru mu? Brezilya,Arjantin ve Paraguay sınırlarını belirleyen bu inanılmaz şelaleyi birlikte gezelim. İyi eğlenceler.

Gezi videoları hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın!
Yeni videoları kaçırmamak için,
Official YouTube Channel: tıklayarak abone olabilirsiniz.

South America:
Paraguay:
Foz do Iguaçu:
Cascavel:
Florianopolis:
Curitiba:
Sao Paulo:
Rio de Janeiro;
Brasilia;
Salvador;
Fortaleza;

Merhaba, bu kanalımda tatil, gezi videoları ile eğlenceyi ve bilgiyi harmanlayarak seyahatlerim ile ilgili videolar hazırlayarak, bu coğrafyada yaşayan insanların kültürlerini, yaşam biçimlerini iyisi ve kötüsü ile sizlere göstermek istiyorum.
Bu seyahat videolarım ’da tüm Güney Amerika'yı baştan sonuna kadar bazen otobüs, otostop veya kamp yaparak gezmek. Güney Amerika'ya gelecek olan kişilere hem bilgi açısından bir fikir ve hem de kolaylık sağlamak istiyorum.
Umarım videolarım 'da sizlere elimden geldiği kadar bilgi verebilirim. Umarım sizlere yardımcı olabilirim.
Sevgiyle kalın.

brezilya gezisi,güney amerika turu,otostop,otostop anıları,seyahat,gezi,dünya turu,brezilya,gezgin,gezgin ipuçları,tatil,ilginç yerler,yol günlükleri,seyahat videoları,eğlence,kamp,güney amerika,maceracı,gezi anıları,hostel,çadırda yaşam,gezivlog,latin america,brazil,samba,south america,travel,vlog,video,camp,macera,solo camp,adventure,travel documentaries,entertainment,life,tent,a long way,dünyanın en büyük şelalesi,foz do iguaçu,waterfall,travel vlog,

Post a Comment

0 Comments